Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rectificare bugetara: 92 milioane de lei ies din calcule

Rectificare bugetara: 92 milioane de lei ies din calcule


Bugetul de stat pe anul 2011 va fi diminuat la venituri si la cheltuieli cu suma de 92 milioane lei, fara ca deficitul bugetar sa fie influentat, potrivit proiectului de rectificare bugetara publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, analizat miercuri in sedinta de guvern.

Tinand cont de executia bugetara pe primele noua luni, sunt rectificate pe plus veniturile din impozitul pe profit si pe venit cu 442 milioane lei si veniturile din TVA cu 807,3 milioane lei. Sunt taiate cu 152 milioane lei veniturile din accize iar cu un miliard de lei veniturile nefiscale, din care varsamintele din veniturile nete ale BNR sunt rectificate pe minus cu 100 milioane lei.

Cheltuielile bugetului de stat sunt, de asemenea, rectificate pe minus cu 92 milioane lei. Scad cheltuielile de personal cu 235 milioane lei si cresc cheltuielile de capital cu un miliard de lei, cheltuielile cu bunurile si serviciile cu 204 milioane lei si subventiile cu 42 milioane lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1617 ori