Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Proiectul "Economia bazata pe cunoastere" a fost finalizat

Proiectul "Economia bazata pe cunoastere" a fost finalizat
Ministerul Comunicatiilor a finalizat instalarea celor 246 de noi Retele Electronice din proiectul "Economia bazata pe cunoastere", de care beneficiaza 255 de localitati, a declarat ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, Karoly Borbely.

"Proiectul Economia bazata pe cunoastere e unul dintre cele mai bune programe desfasurate de MCTI, pentru care vreau sa-i felicit pe cei doi fosti ministri, Iuliu Winkler si Nagy Zsolt. Problema primordiala in prezent o reprezinta trecerea la o societate informationala, de aceea trebuie sa reducem decalajul digital intre spatiul urban si rural. Beneficiarii proiectului sunt 1,8 milioane de locuitori ai tarii si sper ca in perioada urmatoare se va vedea o dezvoltare in cultura celor 255 de comnitati", a spus ministrul Karoly Borbely.

Prin proiectul "Economia Bazata pe Cunoastere" se instaleaza in aproximativ 20% din mediul rural si mic urban Retele Electronice ale Comunitatilor Locale. De proiect beneficiaza peste 1.800.000 de cetateni din comune, sate si orase sub 30.000 de locuitori. Proiectul este finantat de Banca Mondiala si Guvernul Romaniei, avand un buget total de 69,4 milioane dolari.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1013 ori