Fostul deputat Alin Trasculescu, chemat la DNA pentru trafic de influenta

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 10:21
1184 citiri
Fostul deputat Alin Trasculescu, chemat la DNA pentru trafic de influenta

Fostul deputat Alin Trasculescu s-a prezentat, joi, la DNA, fiind citat in dosarul in care este cercetat pentru trafic de influenta si instigare la spalare de bani.

Alin Trasculescu a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in jurul orei 9.45, fiind insotit de avocatul sau, Cristian Ene. Fostul deputat nu a facut nicio declaratie privind prezenta sa la DNA.

Surse judiciare au declarat ca procurorii anticoruptie l-ar fi chemat pe Alin Trasculescu pentru a-i prezenta o noua infractiune de care il vor acuza, respectiv asocierea in vederea savarsirii de infractiuni.

Potrivit surselor citate, prezenta fostului deputat la DNA este legata de faptul ca anchetatorii trebuie sa ii aduca la cunostinta aceasta noua infractiune.

Alin Trasculescu si-a anuntat, marti, in plenul Camerei, demisia din calitatea de deputat. El a anuntat ca demisioneaza dupa ce in plen a fost prezentata cererea ministrului Justitiei si raportul Comisiei juridice privind incuviintarea arestarii preventive a lui Trasculescu.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Inalta Curte de Casatie si Justitie ramane instanta competenta pentru solutionarea unei eventuale propuneri a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) de arestare preventiva a fostului deputat Alin Trasculescu.

#Alin Trasculescu coruptie, #Alin Trasculescu DNA, #Alin Trasculescu trafic influenta , #Guvernul Romaniei