"Domnul Filipescu", noul sef al Turismului, un necunoscut pentru ministrul Grapini

Luni, 29 Aprilie 2013, ora 12:58
1735 citiri
"Domnul Filipescu", noul sef al Turismului, un necunoscut pentru ministrul Grapini

Ministrul delegat pentru IMM-uri si turism, Maria Grapini, a declarat luni ca a fost numit un nou sef la Autoritatea Nationala pentru Turism, "domnul Filipescu", care provine din mediul de afaceri, despre care insa nu a putut sa dea mai multe detalii, nestiind, nici macar, prenumele acestuia.

"Am un nou sef la Autoritatea Nationala de Turism, domnul Filipescu, provine din mediul de afaceri", s-a rezumat Grapini sa spuna dupa o conferinta de presa.

Ea a fost vizibil iritata in momentul in care reprezentantii presei au cerut mai multe detalii despre seful autoritatii, inclusiv despre numele complet al acestuia.

"Nu stiu chiar tot despre domnul Filipescu. Nu-i stiu prenumele... domnul Filipescu si vine din mediul de afaceri", a continuat Grapini, mentionand ca CV-ul este postat pe "site", fara sa mentioneze despre ce site este vorba.

Pe pagina de web a Ministerului Economiei nu se regaseste CV-ul "domnului Filipescu", dar ca sef al Autoritatii Nationale pentru Turism este mentionat, intr-adevar, Razvan Filipescu.

Decizia primului ministru de numire a presedintelui Autoritatii Nationale pentru Turism a fost publicata joi, 25 aprilie, in Monitorul Oficial. Filipescu are rang de secretar de stat.

Filipescu a fost presedintele Camerei de Comert si Industrie Romania-Brazilia, fiind absolvent al Universitatii "Ovidius" din Constanta.

Potrivit datelor postate de Filipescu pe o platforma de socializare, acesta ocupa functia de manager general al unui holding de companii cu activitati in domeniul agriculturii, al operatiunilor portuare, turism, servicii, depozitare de cereale.

#Filipescu Autoritatea Nationala Turism, #Filipescu turism Grapini, #razvan Filipescu turism , #Guvernul Romaniei