Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Construirea variantei de ocolire Constanta costa peste 437 milioane de lei

Construirea variantei de ocolire Constanta costa peste 437 milioane de lei
Construirea de catre asocierea FCC Constructionion/Astaldi SpA a variantei de ocolire Constanta la profil de autostrada costa peste 437.840.505,02 milioane de lei, iar contractul va fi semnat joi conform datelor furnizate de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale. Contractul este cofinantat de Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare si Guvernul Romaniei.


Contractul a fost atribuit prin licitatie internationala cu precalificare, asocierii FCC Construccion SA/Astaldi SpA, criteriul de atribuire fiind pretul cel mai scazut al ofertei care indeplineste conditiile tehnice solicitate prin documentatia de atribuire.Valoarea contractului este de 437.840.505,02 RON fara TVA.Durata contractului pentru executia lucrarilor este de 36 de luni, iar perioada de garantie este de 24 de luni.Proiectul include constructia a 22 km de autostrada, 34 de lucrari de arta (poduri, podete, pasaje), cinci noduri rutiere si un spatiu de servicii.Varianta de ocolire Constanta la profil de autostrada ocoleste de la Nord la Sud Municipiul Constanta prin partea de vest. Traseul are ca punct de pornire nodul rutier ce asigura legatura cu DN 2A, in vecinatatea orasului Ovidiu si se dezvolta prin Campia Dobrogei de Sud catre DN 3 si DN 39, avand ca punct final Poarta 9 a Portului Constanta.Proiectul face parte din Coridorul Pan European IV si reprezinta trosonul final al autostrazii A2 care leaga Municipiul Bucuresti de Municipiul Constanta.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1190 ori