Adriean Videanu: As prefera ca Florin Georgescu sa fie prim ministru

Marti, 07 August 2012, ora 15:29
1401 citiri
Adriean Videanu: As prefera ca Florin Georgescu sa fie prim ministru

Adriean Videanu a declarat marti ca s-ar simti "mult mai confortabil cu un Florin Georgescu" prim ministru, deoarece Guvernul Ponta impreuna cu premierul nu au "competenta necesara" pentru a propune politici publice in Romania.

"Eu m-as simti mult mai confortabil cu un Florin Georgescu prim ministru. E mai putin importanta formula politica, foarte importanta inseamna actiunea guvernamentala care inseamna seturile de politici economice care le propui pentru Romania, credibilitate", a spus el.

"Guvernul poate sa sprijine mediul economic prin predictibilitate si credibilitatea masurilor politice. Nu Guvernul creeaza locuri de munca, ci sectorul privat este cel care creeaza locuri de munca. Dar un sector privat care are incredere in seturile de politici, care are incredere in predictibilitatea seturilor de politici propuse de guvern. Eu, ca om de afaceri, vreau sa va spun ca sunt in stand by cu toate proiectele mele de investitii si ca mine gandesc toti oamenii de afaceri", a completat presedintele interimar al PDL Bucuresti.

Videanu a precizat ca Florin Georgescu "in momentul de fata nu este un politician in Guvernul Ponta, ci un tehnocrat", iar din punctul lui de vedere "Guvernul inainte de toate trebuie sa aiba o anvergura si o dimensiune politica pentru ca cei care trebuie sa propuna seturile de politici publice sunt politicienii, partidele politice".

"Din pacate, reprezentantii partidelor politice in Guvernul Ponta incepand cu primul ministru Ponta nu au competenta necesara ca poata sa propuna politice publice in Romania", a conchis Adriean Videanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Adriean Videanu Flori Georgescu, #Adriean Videanu componenta Guvern, #Florin Georgescu prim ministru , #Guvernul Romaniei