Specificații ale unui motor de motosapă și motopompă cu pornirea din cheie

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 17:14
0 citiri
Specificații ale unui motor de motosapă și motopompă cu pornirea din cheie
FOTO: piqsels.com

Motorul de motosapă și motopompă cu pornirea din cheie, oferit de generalmotor.ro, reprezintă o soluție versatilă și eficientă pentru diverse aplicații agricole și industriale. În acest articol, ne vom concentra atenția pe caracteristicile și avantajele acestui motor, evidențiind aspecte precum versatilitatea sa, specificațiile tehnice deosebite și recenziile exclusiv pozitive ale clienților.

Acest motor cu pornirea din cheie este o opțiune excelentă pentru cei care caută o soluție puternică și fiabilă pentru echipamentele lor agricole și industriale. Acesta se remarcă prin capacitatea sa de a acționa diverse echipamente, precum motosape, motopompe, motocultoare și generatoare, oferind în același timp avantajele unei porniri rapide și ușoare.

Versatilitate în utilizare

Cu o putere de 7 CP, acest motor https://www.generalmotor.ro/motor-motosapa este potrivit pentru o gamă variată de aplicații. Pornirea din cheie facilitează utilizarea sa, eliminând necesitatea tragerii manuale a sforii de pornire. Acest aspect este deosebit de util în cazul echipamentelor care necesită porniri frecvente sau în condiții de utilizare dificile.

Specificații tehnice

Motorul de motosapă de 7 CP este livrat împreună cu o fulie dublă, potrivită pentru curele de 13 mm, și o cheie de bujie, facilitând instalarea și întreținerea acestuia. Echipat cu un motor OHV în 4 timpi, cu 1 cilindru și ax orizontal, acest motor oferă performanțe fiabile și maximum de eficiență.

Printre specificațiile tehnice se numără capacitatea cilindrică de 208 cmc și puterea de 7 CP (5.200 W, 3.600 RPM). De asemenea, motorul dispune de un filtru uscat, utilizează benzină și are o capacitate a rezervorului de 3.6 L, asigurând o funcționare îndelungată, fără necesitatea reumplerilor frecvente.

Performanțe și fiabilitate

Recenziile acestui motor de motosapă sunt în exclusivitate pozitive, clienții apreciind prețul accesibil și versatilitatea sa. Pornirea din cheie este un alt aspect apreciat, oferind utilizatorilor o experiență comodă și fără griji. Durabilitatea și puterea sunt alte caracteristici adesea menționate, evidențiind raportul excelent între calitate și preț.

În concluzie, motorul de motosapă și motopompă cu pornirea din cheie este o alegere excelentă pentru cei care caută performanțe, versatilitate și fiabilitate la un preț accesibil! Cu specificațiile sale impresionante și recenziile pozitive ale clienților, acest motor reprezintă o investiție valoroasă pentru diverse aplicații agricole și industriale.

Întrebări frecvente

Care sunt avantajele utilizării unui motor de motosapă OHV în 4 timpi?

Motoarele OHV în 4 timpi sunt cunoscute pentru eficiența și performanțele lor sporite, oferind o putere mai mare și emisii reduse.

Care este capacitatea rezervorului acestui motor?

Capacitatea rezervorului este de 3.6 litri, oferind o autonomie ridicată în timpul utilizării.

Ce tip de combustibil utilizează acest motor?

Acest motor utilizează benzină, asigurând o funcționare eficientă și fiabilă.

Ce accesorii sunt incluse împreună cu motorul?

Motorul este livrat împreună cu o fulie dublă și o cheie de bujie, pentru instalare și întreținere ușoară.

Ce dimensiuni are acest motor?

Dimensiunile motorului sunt 31.2x36.2x34.6 cm, fiind un model compact și caracterizat de ușurința integrării în diverse aplicații.

Care este greutatea acestui motor?

Greutatea motorului este de aproximativ 15 kg, facilitând manipularea și transportul său.

Ce opțiuni de pornire oferă acest motor?

Acest motor dispune de pornire din cheie, asigurând o pornire rapidă și ușoară în orice condiții.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gradina, #motosapa, #motopompa, #motor , #Gradina