Zece site-uri care vor deveni un adevarat fenomen in 2011

Sambata, 08 Ianuarie 2011, ora 23:34
1796 citiri
Zece site-uri care vor deveni un adevarat fenomen in 2011

Exista peste un trilion de site-uri in indexul Google, pragul fiind depasit in urma cu doi ani. Din toata aceasta multitudine, cum putem alege carora se le acordam atentie?

Analistii de la CNN au analizat o buna parte din site-uri si au intocmit o lista cu zece care au mari sanse de a deveni urmatorul fenomen pe Internet, in 2011:

Kickstarter

O platforma pentru oameni creativi, finantata chiar de cei care o folosesc, Kickstarter a aparut in aprilie 2009 si a devenit cunoscuta in 2010, existand un adevarat potential pentru a deveni si mai populara in acest an.

Site-ul a atras creatori de toate felurile, permitandu-le sa faca publice filme, muzica, evenimente si produse fara a trece prin filtrele traditionale, care sunt si foarte costisitoare. In 2010, Kickstarter a reusit sa strange milioane de dolari pentru proiecte de toate felurile si sumele vor creste si in 2011.

OpenLeaks

OpenLeaks ar putea fi alternativa la WikiLeaks in 2011, drept platforma ce permite organizatiilor media sa faca ceea ce face WikiLeaks.

Spre deosebire de WikiLeaks, OpenLeaks vrea sa fie un intermediar intre cei care detin informatia si cei care vor sa o publice.

In acest an, site-ul se va concentra pe ideea de a fi o un serviciu tehnic pentru organizatiile de presa, facilitandu-le si accesul la cititori.

Site-ul va fi protejat si de mania autoritatilor, deoarece nu el publica informatiile, ci chiar organizatiile media.

Klout

Pe masura ce marketingul online, pe retelele de socializare, depaseste marketingul traditional, companiile vor incerca sa gaseasca indivizi influenti care le pot reprezenta bine produsele. Klout este un astfel de site, unde companiile pot intra in contact cu formatorii de opinie din mediul online

Citeste continuarea pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#site, #google, #openleaks , #stiri Google