Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

VIDEO. Sediul YouTube din SUA, un Paradis la locul de munca pentru angajati

VIDEO. Sediul YouTube din SUA, un Paradis la locul de munca pentru angajati


Sediul central din San Bruno (SUA) al celor de la YouTube este unul dintre cele mai spectaculoase, la nivelul marilor corporatii, avand inclus un bazin cu lungime olimpica, un teren de minigolf, pentru relaxarea angajatilor, acestora adaugandu-se alte facilitati.

In holul de la intrare este un ecran unde sunt rulate cele mai vizionate clipuri video, astfel incat angajatii sa fie la curent cu trendul.

Colaborarea este in centrul tuturor proiectelor YouTube, iar birourile sunt in spatii deschise. Angajatii de la toate nivelurile stau si lucreaza impreuna.

Angajatii, indiferent de functie, lucreaza impreuna

Iluminare naturala si un mediu de lucru confortabil este o prioritate de top pentru toate birourile Google. Sunt camere care au mai multe canapele si fotolii, utilizate pentru intalniri. Peretele de fundal este decorat cu instantanee din cele mai bune videoclipuri.

Intalnirile de afaceri sunt relaxante

Multi angajati isi aduc animalele de companie la birou, in fiecare zi.

BrandLab este locul intalnirilor executivilor si agentiile de publicitate se intalnesc sa se gandeasca in ce fel pot crea legaturi mai bune cu oamenii.

Intalnirile de afaceri, la BrandLab

Sediul central din San Bruno este singura cladire Google care are o piscina cu lungimea olimpica. Pe langa piscina, mai este si un centru de fitness.

Piscina are luncgime olimpica

De ce sa mergi, cand poti calari? Birourile YouTube sunt dotate cu biciclete si trotinete, mijloace de transport ce fac legatura intre salile de conferinte.

La intalniri se ajunge mai repede cu trotineta

Google pune accent pe sanatate, iar fitness-ul nu se opreste doar in salile de sport, in intreaga cladire fiind raspandite "walkstations", astfel incat angajatii pot face sport in timp ce lucreaza.

Cum poti face sport in timp ce lucrezi

Pentru cei care simt nevoia unui pui de somn la pranz, nap-pod poate fi rezervat, fiind echipat cu un scaun de masaj si sistem audio.

Angajatii se pot si odihni la birou

Si pentru o pauza rapida, sau chiar pentru o intalnire de afaceri la un meci de golf, YouTube are si un teren de minigolf, unde jucatorii pot fi incurajati de vedete (mai exat, de fotografii ale vedetelor).

O pauza, o intalnire de afaceri? La golf...

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3083 ori