Prima banda de alergat controlata prin Google Glass

Sambata, 10 Mai 2014, ora 12:28
2372 citiri
Prima banda de alergat controlata prin Google Glass

Technogym, liderul mondial in echipamente de fitness si welness de lux a lansat prima banda de alergat controlata cu ajutorul Google Glass, in cadrul Consumers Electronic Show 2014 care a avut loc in Las Vegas la inceputul acestui an, precum si la ISPO 2014, cel mai important targ al industriei sportive si de echipamente sportive.

Vizitatorii celor doua targuri au avut oportunitatea de a interactiona cu noua banda de alergat ARTIS produsa de Technogym, prin intermediul Google Glass, datorita solutiei UNITY™ - o consola revolutionara cu sistem Android folosita pentru echipamentele de antrenament cardio.

Datorita sitemului Android, UNITY™ este deschisa oricaror aplicatii si dezvoltatorilor de produse compatibile. Aplicatiile sunt create si gandite pentru a oferi fiecarui ultilizator o experienta completa si personalizata a propriilor antrenamente, acces la date si optiuni de entertainment.

UNITY™ face parte din "Wellness on the Go" programul complet dezvoltat de Technogym care permite utilizatorilor inscrisi sa se conecteze cu orice echipament, oriunde in orice colt al lumii, datorita platformei mywelnesscloud, platforma creata special de Technogym pentru industria de fitness si welness. Mai mult, prin linia ARTIS UNITY™ este prima si unica consola din industria de fitness din lume care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a comunica cu antrenorul personal sau cu prietenii printr-un webcam.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#banda alergat, #Google Glass, #banda alergat ARTIS , #stiri Google