Stiai ca poti face asta pe LinkedIn?

Sambata, 14 Mai 2011, ora 13:10
3754 citiri
Stiai ca poti face asta pe LinkedIn?

LinkedIn a inceput sa adauge tot mai multe optiuni de socializare care usureaza mai mult ca niciodata schimbul de stiri si link-uri intre oameni din aceeasi profesie. Pe langa schimbul de link-uri exista o serie intreaga de optiuni de care multi probabil nici nu stiau ca se pot folosi.

Iata cum poti sa “profiti” la maxim de profilultau de LinkedIn, fie ca vrei sa iti sporesti vizibilitatea business-ului tau sau sa primesti promovarea pe care ti-ai dorit-o mereu.

Poti impartasi link-uri care sa apara ca stiri pe LinkedIn Today

LinkedIn Today este un flux de stiri postate chiar de userii LinkedIn.

Aici poti cauta cele mai citite articole in functie de subiect sau sa citesti cele mai importante stiri generale de pe homepage.

Linkedin Today poate fi accesat de sub butonul “News” de pe bara de meniu din fereastra profilului tau.

Poti cauta actualizari de status cu ajutorul LinkedIn Signal

Daca vrei sa afli cine vorbeste despre subiectele tale preferate accesand meniul de cautare din coltul de dreapta sus al ecranului si setand optiunea “Updates”, apoi introducand subiectul care te intereseaza.

Este o modalitate interesanta de a construi noi relatii si utila pentru a afla care sunt noutatile lansate de oamenii din domeniul tau.

Poti actualiza pagina companiei tale

Linkedin ofera o gama larga de cusomizari pentru paginile de companii.

Aici este locul ideal pentru oferte de joburi, stiri despre companie si link-uri catre produsele sau serviciile companiei tale, potrivit Business Insider.

Iti poti optimiza URL-ul

LinkedIn iti ofera automat un URL cu o serie de numere si litere, la intamplare.

Pentru a controla imaginea profilului tau, ai posibilitatea de a customiza acel link care sa apara pe profilul tau public.

Asta va contribui la imbunatatirea rezultatelor oferite de Google atunci cand cineva cauta numele tau si astfel, vei fi mai accesibil oamenilor care cauta pe cineva cu experienta si aptitudinile tale.

Pentru a face o schimbare in URL-ul tau, acceseaza butonul de editare a profilului si selecteaza sectiunea “public profile”.

Apasa butonul “Edit” aflat langa URL pentru a crea unul nou, care sa te avantajeze.

Te poti alatura grupurilor din aria ta de specializare

Exista o multime de grupuri pe LinkedIn pentru aproape orice profesie sau set de aptitudini, tot ce trebuie sa faci este sa cauti ceva din domeniul tau si sa alegi cel mai potrivit grup pentru tine.

Printre beneficiile alaturarii acestor grupuri: noi si noi relatii pe aria ta de specializare si o informare prompta cu evenimentele din domeniu.

#companie, #imagine, #linkedin, #profil linkedin, #promovare, #setari, #socializare , #stiri Google