Smartphone Sony Eriscsson, special pentru jocuri?

Marti, 23 Noiembrie 2010, ora 10:40
1503 citiri
Smartphone Sony Eriscsson, special pentru jocuri?

Sony Ericsson ar putea lucra, in colaborare cu Sony, la un smartphone slide specializat in jocuri video, potrivit directorului general al companiei, Bert Nordberg, relateaza Wall Street Journal.

Nordberg a afirmat intr-un interviu ca are cunostinta despre zvonurile ca Sony Ericsson lucreaza la un smartphone care va beneficia de experienta Sony in dezvoltarea consolei de jocuri PlayStation Portable.

"Exista o multime de fum si trebuie sa fie si un foc pe undeva", a spusNordberg, adaugand ca Sony are o oferta extrem de solida pe piata jocurilor, ceea ce este foarte interesant.

Multi analisti au inceput sa numeasca viitorul telefon Sony PlayStation, dar este probabil ca aparatul sa poarte brandul Xperia al Sony Ericsson, a declarat o sursa apropiata situatiei.

Noul smarphone ar putea totodata sa fie prevazut ca sistemul de operare Android al Google, iar jocurile sa fie accesate printr-o aplicatie, a mai spus sursa.

Sony Ericsson, companie mixta detinuta in proportii egale de Sony si Ericsson, a mai apelat in trecut la experienta Sony dar nu si in cazul PlayStation Portable, partial din cauza temerilor companiei japoneze ca astfel s-ar putea dilua succesul platformei de jocuri.

Dupa mai multe trimestre de pierderi, Sony Ericsson a devenit profitabila in acest an, in urma restructurarii si succesului lansarii de aparate smartphone cu sisteme Android.

#smartphone, #sony, #ericsson, #jocuri, #video , #stiri Google