Seful retelei de socializare Google+ paraseste compania

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 12:10
1289 citiri
Seful retelei de socializare Google+ paraseste compania

Vicepresedintele gigantului IT Google, insarcinat cu activitatile 'sociale', si in special cu reteaua Google+ care vrea sa fie un raspuns la Facebook, a anuntat joi ca paraseste compania, transmite AFP.

"Anunt astazi plecarea mea de la Google, dupa opt ani", a scris Vic Gundotra intr-un mesaj publicat pe contul sau de Google+, fara a oferi detalii privind proiectele sale viitoare.

Vic Gundotra a supervizat aplicatiile mobile ale Google, care au permis companiei construirea unui ecosistem rival celui al companiei Apple, in jurul sistemului sau de utilizare Android, inainte de a se implica in crearea Google+.

Fondator gigantului IT, Larry Page, a salutat intr-un mesaj pe reteaua Google+ 'munca dura si pasiunea' aratate de Vic Gundotra.

"Tu ai facut primele arme cu aplicatiile noastre mobile si relatiile cu dezvoltatorii au transformat eforturile noastre disparate in cateva lucruri cu adevarat bune", a mai declarat el.

Google+ a fost lansat in spatiul public in 2011, precedenta tentativa de retea sociala a grupului, cu produsul denumit Google Buzz, fiind sortita esecului. Google+ sustine ca are 300 de milioane de utilizatori, fata de cei 1 miliard ai retelei Facebook.

#retea socializare google, #sef Google, #utilizatori google , #stiri Google