Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noutati de la Google - Joi, 22 Iunie 2006, ora 15:19

Noutati de la Google - Joi, 22 Iunie 2006, ora 15:19
Noi patente de cautare Google * Google lanseaza Google Search si Google Mini in Australia si Noua Zeelanda * Google si serviciul gratuit din Mountain ViewNoi patente de cautare Google
Google patenteaza Google File System, Microsoft sustine un model pentru dispozitivele mobile, si Yahoo descrie un proces de auto-notificare pentru a informa advertiserii cand o anume conditie a intrunit scopul reclamelor lor. Prin intermediul Google File System pot fi facilitate operatiunile de modificare de date intr-un fisier care include servere multiple, ce contin copii ale datelor.
searchenginewatch


Google lanseaza Google Search si Google Mini in Australia si Noua Zeelanda

Google a anuntat ca serviciile Google Search si Google Mini, sunt disponibile de acum si pentru userii din Australia si Noua Zeelanda. Organizatiile locale pot utiliza tehnologia de cautare Google in interiorul continutului lor intern, incluzand aici, intranetul, baze de date, aplicatii business si site-uri publice. De asemenea, Google a anuntat numirea lui Channel Worx ca distribuitor al produselor Google in cele doua tari, precum si un parteneriat cu BearingPoint, ce are in vedere lansarea unei solutii de cautare pentru clientii intreprinderilor din regiune.
geekzone


Google si serviciul gratuit din Mountain View

Google a anuntat ca nu intentioneaza sa utilizeze reclame in vederea platii pentru serviciul wireless gratuit pe care il ofera in Mountain View. Motivul pentru care acest serviciu este gratuit, il constituie, potrivit declaratiilor oficialilor companiei, atragerea cator mai multi utilizatori.
news.com


Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1333 ori