Incepe Targul International de Turism

Vineri, 12 Martie 2010, ora 17:41
2324 citiri
Incepe Targul International de Turism

In perioada 18 - 21 martie 2010 la Palatului Parlamentului, se va desfasura primul Targ International de Turism organizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, "Holiday Market".

Alaturi de hotelieri, companii aeriene, companii de asigurari medicale, asociatii regionale de promovare a turismului, institutii de training si invatamant, birouri de turism ale mai multor state, in cadrul targului vor fi prezenti si reprezentantii Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului si ai Primariei Capitalei.

Totodata, in cadrul Targului International de Turism "Holiday Market" va avea loc Seminarul "Google si Turismul: Provocarea publicitatii si vanzarilor in mediul online", sustinut de reprezentantii Google Ireland Ltd. In cadrul acestui seminar se vor dezbate cele mai bune modalitati de a promova si de a distribui prin internet ofertele turistice.

Pe langa acest eveniment, mai sunt prevazute pe durata targului conferinte si seminarii pe teme corelate industriei turismului.

Biletele de intrare la Targul International de Turism "Holiday Market" pot fi cumparate online, de pe siteul www.biletoo.ro si prin intermediul partenerilor acestuia, sau de la fata locului de la casele de bilete ale targului, in perioada 18 - 21 martie 2010.

In cadrul Targului International de Turism "Holiday Market" sunt acordate o multime de premii pentru vizitatori, majoritatea constand in pachete turistice in Romania si in strainatate.

In plus, pe toata durata targului, pe langa reducerile si promotiile caracteristice acestui tip de manifestare, vizitatorii pot beneficia de programul promotional "Inscrieri timpurii", disponibil numai pana la 31 martie 2010.

Inscrierea in acest program iti ofera reduceri de pana la 30% din pret, pentru vacantele cumparate din timp.

 

Material publicitar

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#targ, #turism, #google, #oferte, #vacanta , #stiri Google