"Inbox", noul serviciu de e-mail al celor de la Google este disponibil pe piata

Joi, 23 Octombrie 2014, ora 12:50
3158 citiri
"Inbox", noul serviciu de e-mail al celor de la Google este disponibil pe piata
Sursa foto: Reuters

Google a lansat noul sau serviciu de email, numit "Inbox", despre care compania spune ca va organiza mesajele mai bine si va afisa mai multe informatii, cum ar fi intalnirile sau zborurile aeriene programate, intr-un mod mai prietenos.

Google a anuntat ca a trimis invitatii unui grup selectat de utilizatorii ai Gmail pentru a testa noul serviciu. De asemenea, si ceilalti utilizatori pot solicita o astfel de invitatie, trimitand companiei un mesaj la adresa inbox@google.com, scrie Reuters.

Noul serviciu va fi disponibil impreuna cu Gmail, care a fost lansat in 2004, si va putea fi folosit atat in format Web, cat si pe smartphone-uri Android si iPhone.

"Inbox a fost dezvoltat de aceiasi oameni care au realizat si Gmail, dar nu e Gmail: este un tip complet diferit de inbox, proiectat sa se concentreze pe ceea ce conteaza cu adevarat", a anuntat compania pe blog.

Ce este nou la "Inbox"

Conform Google, Inbox afiseaza informatii in timp real prin e-mail despre diferite activitati, cum ar fi livrarea produselor cumparate on-line de utilizatori.

De asemenea, afiseaza memento-urile intr-un mod mai accesibil, ceea ce permite utilizatorilor sa urmareasca mai usor sarcinile si intalnirile programate.

Pe langa acestea, noua aplicatie mai are incluse si functii care sunt deja disponibile in Gmail, care care permit utilizatorilor sa urmareasca cumparaturile si extrasele de cont bancar grupate impreuna.

Actiunile Google au urcat cu 1,7%, la 547,33 dolari pe bursa Nasdaq.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#google inbox, #Google mail, #gmail inbox , #stiri Google