Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Google renunta la 1200 de angajati ai Motorola Mobility

Google renunta la 1200 de angajati ai Motorola Mobility


Google va renuntat la 1.200 de angajati ai Motorola Mobility, adica 10% din numarul total al companiei, in contextul in care producatorul de smartphone-uri incearca revenirea la profitabilitate, potrivit publicatiei Wall Street Journal, citata de Reuters.

Concedierile vin in completarea altor 4.000 de joburi pe care Google le-a eliminat din cadrul Motorola Mobility, in luna august 2012, scrie Reuters.

Concedierile vor afecta muncitorii din Statele Unite, China si India. Repreentantii companiei au declarat, in cadrul unui e-mail trimis catre angajati: "costurile noastre sunt prea mare, operam in piete unde nu suntem competitivi si pierdem bani".

Google a cumparat producatorul Motorola Mobility pentru 12,5 miliarde de dolari, anul trecut, in cadrul celei mai mari achizitii din istoria companiei, in intentia dea folosi brevetele de inventie ale Motorola Mobility pentru a se apara de procesele care puteau fi intentate pentru a ataca platforma mobila Android, dar si pentru a-si extinde afacerile in domeniul software-ului mobil

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1866 ori