Google neaga "supertelefonul" anuntat de presa

Miercuri, 18 Noiembrie 2009, ora 15:44
1715 citiri
Google neaga "supertelefonul" anuntat de presa

Intomobile.com, o publicatie de specialitate isi indeamna cititorii sa nu creada informatia lansata de TechCrunch, conform careia Google va lansa propriul telefon branduit la inceputul lui 2010. 

"El (n.r. autorul articolului publicat de TechCrunch) crede ca Google va produce primul lor telefon mobil, cu propria marca, dar produs de LG sau Samsung.

Google va vinde apoi acest aparat ca pe ceva creat in regim propriu.

Cand va fi anuntata aceasta creatie mitica? In ianuarie", scrie intomobile.com, luand peste picior bomba lansata de TechCrunch.

"Google nu va produce niciodata un dispozitiv Android.

Daca vor face asta, si-ar distruge relatiile cu actualii clienti, cere abilitati tehnice complet diferite de cele pe care le au angajatii din prezent ai Google si, cel mai important, ar pata imaginea dispozitivelor Android, deoarece toate aparatele ar urma sa fie comparate cu ipoteticul telefon inteligent de la Google", spune Stefan Constantinescu, fost specialist la Nokia, in prezent editor la intomobile.

Romanul a fost completat de o declaratie a unui responsabil al Google.

"Noi nu facem hardware, noi motivam alti oameni sa produca hardware. Nu vom concura niciodata cu clientii nostri", a spus vicepresedintele Andy Rubin, pentru CINet. 

#google, #presa, #telefon , #stiri Google