Google lanseaza cautarea in timp real

Marti, 08 Decembrie 2009, ora 11:41
1810 citiri
Google lanseaza cautarea in timp real

Motorul de cautare Google va afisa acum si rezultate din paginile retelelor sociale ca Twitter si Facebook, pentru a le oferi utilizatorilor cele mai proaspete informatii.

Noua functie a motorului de cautare, numita de Google "cautare in timp real", va fi disponibila peste numai cateva zile, permitandu-le utilizatorilor sa gaseasca informatii afisate si in paginile retelelor sociale, care se bucura de o tot mai mare popularitate la nivel modial, scrie The Guardian.

"Informatiile apar pe Internet intr-un ritm nemaintalnit pana acum. In acest nou mediu al informatiilor, fiecare secunda conteaza", a declarat Amit Singhal, director al Google, precizand motorul de cautare nu va mai rata, in curand, nicio sursa ce ofera informatii "la secunda".

Noua mutare a Google face parte dintr-o strategie mai ampla a companiei care tinteste o mai mare rapiditate a motorului de cautare si o noua orientare catre cele mai noi informatii, cum sunt cele aparute pe Twitter, postate de utilizatori chiar in timp ce evenimentele sunt in desfasurare.

Blogurile si siteurile de stiri se vor bucura si ele de o atentie deosebita a algoritmului de indexare Google, marcand astfel un nou pas istoric spre liberatea totala a informatiei, dar si spre consolidarea pozitiei companiei din California pe piata Internetului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alertă de securitate: vulnerabilități critice descoperite în televizoarele LG
Alertă de securitate: vulnerabilități critice descoperite în televizoarele LG
Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat patru vulnerabilități majore în sistemele de operare LG WebOS, versiunile 4 până la 7, care echipează televizoarele...
Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Google a lansat o versiune premium pentru browser-ul Chrome. Cu ce funcții extra vine
Google a lansat o nouă versiune premium a browserului său, Chrome Enterprise Premium, destinată clienților business care doresc o securitate îmbunătățită și funcții avansate de navigare....
#cautare, #facebook, #google, #online, #twitter , #stiri Google