Google Glass, ochelarii inteligenti, vor putea fi testati de romani la IMWorld 2013

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 11:25
2286 citiri
Google Glass, ochelarii inteligenti, vor putea fi testati de romani la IMWorld 2013
Ochelarii inteligenti Google Glass vor fi prezentati in Romania la IMWorld 2013

Ochelarii inteligenti "Google Glass", un gadget de ultima generatie, care poate fi activat prin comanda vocala, actionand ca un mini-computer, vor putea fi testati la Internet & Mobile World 2013 (IMWorld 2013), ceveniment ce va avea loc in Bucuresti intre 9 si 10 octombrie.

"Cea de-a doua editie a IMWorld reuneste vorbitori si expozanti de renume international, pentru ca intentia noastra este sa facilitam contactul intre cei mai importanti furnizori de solutii digitale si cei interesati sa le foloseasca in proiectele si afacerile lor. Tocmai de aceea, l-am invitat la acest eveniment pe Nick Sohnemann, fondator si managing partner Future Candy, care va prezenta ochelarii Google, alaturi de analistul Jan-Keno Janssen", a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

Ce poti face cu Google Glass

Cu Google Glass, utilizatorul se poate conecta la internet si la retelele sociale, gadgetul ajutandu-l sa-i recunoasca pe cei cu care se intalneste pe strada sau la conferinte si sa poata face afaceri mai usor.

Ochelarii pot fotografia, inregistra video, au optiune de videochat, pot afisa ghiduri GPS ori traduce in timp real textele surprinse in campul vizual sau cuvintele rostite de partenerul de conversatie.

Oculus Rift, un alt gadget cool prezentat la IMWorld 2013

La IMWorld vor fi prezentati si Oculus Rift, alti ochelari care au la baza o tehnologie revolutionara, care vor fi lansati la inceputul lui 2014.

Oculus Rift permit experimentarea jocurilor dintr-o noua perspectiva

"Oculus Rift dispun de un vizor stetoscopic 3D si senzori 9DOF si permit utilizatorului sa experimenteze jocurile video dintr-o perspectiva noua si sa intre mai bine in pielea personajelor", a adaugat Hossu.

De asemenea, in cadrul evenimentului va fi prezentata Leap Motion, dispozitiv care permite controlarea computerului cu ajutorul gesturilor. Dispozitivul creeaza o arie de lucru de o jumatate de metru in jurul calculatorului, iar actiunile din aceasta zona (miscarea mainilor, a degetelor sau a altor obiecte) se transmit direct, nefiind necesar un touchpad ori un mouse sau alte instrumente.

Leap Motion permite controlarea computerului cu ajutorul gesturilor

A doua editie a IMWorld 2013 se va desfasura la Romexpo

A doua editie a evenimentului a Internet & Mobile World va avea loc la Romexpo Bucuresti intre 9 si 10 octombrie 2013 si este structurata pe trei arii de business: Marketing Technologies, Mobile and Apps si Business Software. Fiecare arie are propria sa scena de conferinta si o zona expozitionala dedicata.

La aceasta editie sunt asteptati 5.000 de vizitatori si si-au anuntat deja participarea peste 25 de speakeri internationali si 130 de companii din domeniile digital si software.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Google Glass, #Google Romania, #IMWorld 2013, #eveniment IT , #stiri Google