Google arata in premiera ce stie sa faca Android 2.0

Miercuri, 28 Octombrie 2009, ora 22:35
2042 citiri
Google arata in premiera ce stie sa faca Android 2.0

Android 2.0 Eclair, mult asteptatul update al sistemului de operare pentru telefoanele mobile create de Google isi dezvaluie cateva dintre noile caracteristici ce vin sa corecteze si sa imbunatateasca versiunea precedenta, 1.6.

Cunoscut sub numele de cod Eclair, Android 2.0 promite sa rezolve toate problemele intampinate de prima versiune a sistemului de operare lansat de Google si vine cu functii noi si meniuri rapide menite sa transforme Motorola Droid in telefonul anului 2010 in lume, potrivit The Huffington Post.

Printre inovatiile aduse de noul Android se mai numara si cautarea in arhiva mesajelor text sau MMS, o mai buna accelerare grafica hardware, suport pentru sincronizare cu serviciile Google, functia de stergere automata a mesajelor dupa o perioada de timp prestabilita si imbunatatirea aplicatiilor de baza.

Noul update a fost bine primit de publicatiile de specialitate si de utilizatori, care sunt convinsi ca vor primi exact ceea ce asteptau de la Google, odata cu introducerea noului sistem de operare pe telefoanele Motorola Droid.

#android, #google, #motorola , #stiri Google