Google aniverseaza 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell cu un logo aniversar

Luni, 08 Iulie 2013, ora 09:00
1685 citiri
Google aniverseaza 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell cu un logo aniversar

Motorul de cautare pe internet Google si-a modificat, luni, logoul pentru a marca implinirea a 66 de ani de la incidentul OZN de la Roswell, care ar fi fost locul prabusirii unei navete extraterestre reale.

Noul logo al Google - reprezentat sub forma unui joc animat - este unul interactiv si prezinta un extraterestru care aterizeaza pe Pamant intr-un OZN. Extraterestrul poate fi directionat cu ajutorul cursorului prin ferma de la Roswell pentru a recupera partile care ii compun OZN-ul. Dupa ce recupereaza elementele componente ale OZN-ului, extraterestrul paraseste Pamantul.

Pe 8 iulie 1947, Roswell Army Air Field, biroul de informatii publice din Roswell, a emis un comunicat de presa in care a precizat ca personalul din compania 509th Bomb Group a recuperat o farfurie zburatoare prabusita in apropiere de o ferma din Roswell, ceea ce a marit interesul presei pentru acest subiect.

In incidentul OZN de la Roswell se presupune ca s-au recuperat resturi extraterestre, inclusiv cadavre extraterestre, de la un obiect neidentificat care s-a prabutit in apropiere de Roswell, statul New Mexico, SUA. De la sfarsitul anilor 1970, incidentul a fost subiectul unor controverse intense si al unor teorii ale conspiratiei cu privire la natura reala a obiectului care s-a prabusit, conform Wikipedia.

Armata americana a sustinut intotdeauna ca in acest loc s-a prabusit un balon de cercetare top secret. Cu toate acestea, multi sustinatori ai teoriei OZN-urilor spun ca, de fapt, o nava extraterestra s-a prabusit si cateva cadavre au fost recuperate si ca apoi militarii au inceput o operatiune de musamalizare. Incidentul s-a transformat intr-un fenomen foarte cunoscut in cultura populara, ceea ce face ca numele Roswell sa fie sinonim cu OZN-urile.

Este, de altfel, pe primul loc intr-un top al incidentelor cele mai mediatizate ?i controversate despre un presupus OZN.

In 2008, Edgar Mitchell, unul dintre reputatii astronauti care au luat parte la misiunea Apollo 14, a declarat intr-un interviu pentru postul de radio american Kerrang! ca extraterestrii au contactat Pamantul de mai multe ori, dar ca NASA a ascuns acest lucru timp de 60 de ani, dupa cum informa la momentul respectiv thisislondon.co.uk.

Edgar Mitchell a fost pilotul modulului lunar in cadrul misiunii Apollo 14, care a avut loc in 1971, si, totodata, al saselea om care a pasit pe Luna.

#logo aniversar Google, #extrateresti Roswell Google , #stiri Google