Google, acum!

Vineri, 27 August 2010, ora 12:23
1751 citiri
Google, acum!

Google a anuntat lansarea unui nou motor de cautare numit "Google Realtime Search", dedicat afisarii rezultatelor in timp real. 

Acesta va putea fi accesat in curand la adresa "www.google.com/realtime" si va afisa update-uri de statusuri, mesaje si alt tip de continut public de pe Twitter si Facebook, potrivit Reuters.

Google Realtime va contine optiuni noi de filtrare a rezultatelor. Spre exemplu, userii vor putea sa vada rezultatele in functie de localizarea geografica sau sa aleaga sa vada numai rezultate cu imagini.

O alta caracteristica noua este posibilitatea de a afisa intregi "thread-uri", sau conversatii, de pe Twitter, pentru ca userii sa vada tot contextul in care a aparut unul din cuvintele cheie cautat.

Cum era de asteptat, Google a implementat si un serviciu de alerte pentru rezultate in timp real, care atentioneaza userii cand apare un rezultat nou pentru cautarea setata.

Motivul pentru care gigantul motoarelor de cautare a facut acest pas este, potrivit reprezentantilor Google, popularitatea de care se bucura retelele de socializare si platformele de microblogging, surse nesecate de continut nou.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cautari, #google, #real, #rezultate, #timp , #stiri Google