Google: 1 milion de telefoane date in 24 de ore prin Gmail

Vineri, 27 August 2010, ora 17:53
1468 citiri
Google: 1 milion de telefoane date in 24 de ore prin Gmail

Google nu a avut prea mult succes cu unele servicii precum Wave sau Buzz, insa telefoanele date din Gmail au prins la public inca din prima zi. Potrivit companiei, in primele 24 de ore ale noului serviciu s-ar fi dat peste 1 milion de telefoane.

Potrivit unor calcule facute de CNN, in SUA, o convorbire din 3.000 s-ar fi facut joi prin intermediului noului serviciu de telefonie prin Gmail.

Serviciul le permite utilizatorilor sa dea telefoane gratuite in SUA si Canada si cu tarife foarte mici in alte tari. Acesta poate fi integrat cu Google Voice astfel incat utilizatorul sa si primeasca telefoane.

Statisticile arata ca milioane de utilizatori de Gmail au folosit noul serviciu in prima zi doar pentru a vedea cum functioneaza.

Aceasta zona de servicii de telefonie prin Internet este dominata in prezent de Skype, o companie veche de sapte ani. Potrivit reprezentantilor Skype, utilizatorii au vorbit 6,4 miliarde de de minute in prima jumatate a anului 2010.

Chiar daca Google are competitie puternica pe acest segment, avantajul sau este numarul foarte mare de utilizatori ai Gmail.

#google, #gmail, #telefoane , #stiri Google