Cum arata Google House din Bucuresti Foto

Joi, 05 Iunie 2014, ora 16:25
2415 citiri
Cum arata Google House din Bucuresti Foto

Casa Google din Bucuresti si-a deschis portile timp de trei zile, in care o serie de reprezentanti ai presei, bloggeri specializati si lideri de opinie importanti au putut testa si interactiona cu cele mai noi tehnologii prezentate de companie, din dorinta de a demonstra ca Google inseamna mult mai mult decat un simplu motor de cautare.

Proiectul Google a ajuns astfel in cea de-a patra tara din regiune, dupa Ungaria, Cehia si Polonia.

Designul casei a fost realizat de Dragos Solot, un tanar arhitect absolvent al Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti. Portofoliul sau cuprinde proiecte de arhitectura si design pentru birouri (Electronic Arts, Roland Berger, Raiffeisen Bank, Vodafone), restaurante si baruri (Uptown, Voglio), design de retail, centre comerciale si locuinte individuale sau colective.

"Prin intermediul proiectului Google House, am adaptat designul si functiunile unei case obisnuite la stilul de viata contemporan, care necesita o actualizare constanta cu tendintele si cu inovatia. Brand-ul Google m-a inspirat, astfel, sa reconfigurez spatiul de locuit al unei familii prin adaptarea acestuia in relatia cu tehnologiile noi", a declarat arhitectul Dragos Solot.

La finalul amenajarilor, locul ales s-a transformat intr-o casa cu 5 camere in care tehnologiile Google au fost integrate in functie de pasiunile, interesele sau ocupatiile tinerilor din zilele noastre, iubitori de calatorii, filme, muzica sau IT.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#Google House, #casa Google Bucuresti, #proiect Google, #amenajare casa Google , #stiri Google