Cele mai bune companii unde sa te angajezi

Duminica, 16 Octombrie 2011, ora 20:35
3634 citiri
Cele mai bune companii unde sa te angajezi

Exista cariere si exista locuri de munca obisnuite - diferenta o face, de cele mai multe ori, modul in care compania pentru care lucrezi isi mentine angajatii multumiti si constant motivati.

Topul realizat de firma de consultanta Universum arata ca exista unele companii care mentin standarde ridicate, in ceea ce priveste angajatii, insa unde recompensele pentru acestia sunt pe masura efortului depus.

Topul este realizat prin sondaje privind preferintele absolventilor, iar tendintele arata ca cei mai buni angajatori sunt cei care ofera program flexibil, beneficii, programe de mentorat, dar si discount-uri la servicii de baby-sitting sau masa gratis.

Compania Google s-a plasat, pentru al treilea an la rand, pe primul loc in topul companiilor ideale pentru absolventi. Compania ofera masa gratis si masaj la locul de munca. In plus, cei de la Google spun mereu ca "munca si joaca nu se exclud", ceea ce arata ca managementul incearca pe cat posibil sa faca viata frumoasa angajatilor.

Compania de audit si consultanta KPMG s-a plasat pe locul doi, datorita faptului ca are numeroase programe de mentorat si isi provoaca mereu angajatii la concursuri distractive, precum fotografii de vacanta.

PricewaterhouseCoopers are birouri in peste 154 de tari si, pe langa salariile foarte bune oferite angajatilor, le mai da si cadouri supriza sau zile libere platite, pe langa concedii.

Citeste continuarea pe ziare.com

#loc munca, #angajatori 2011, #google, #top angajatori, #top companii , #stiri Google