Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Autodesk a lansat extensia Google Earth pentru Civil 3D 2007

Autodesk a lansat extensia Google Earth pentru Civil 3D 2007

Compania americana Autodesk, Inc. a lansat Autodesk Civil 3D 2007 Extension for Google Earth. Aceasta unealta de editare A- o premiera pe piata A- este conceputa in mod special pentru inginerii civili si topometrii care au acum posibilitatea de a publica rapid obiectele Civil 3D si datele proiectelor direct pe Google Earth. Acestia pot transmite astfel pe web informatii cartografice si geospatiale ale proiectelor la care vor avea acces atat proiectantii si membrii comitetelor de supraveghere cat si publicul larg.

A"Prin conlucrarea cu functionalitatile de vizualizare geospatiala din Google Earth, Autodesk a facut un pas important inainte in domeniul colaborarii si vizualizarii datelor tehnice ale proiectelor intre specialistii diferiti implicati intr-un proiect: urbanisti, constructori si manageri ai proiectelor de infrastructuraA" a declarat Gary Lang, Vice Presedinte al Diviziei Autodesk pentru Solutii in Infrastructura.

Extensia Google Earth pentru Civil 3D 2007 ofera functionalitati pentru:

Publicare pe Google Earth: Printr-o interfata intuitiva, inginerii si topometrii au control complet asupra datelor care urmeaza a fi publicate pe web (puncte, loturi, aliniamente, modele de drum, suprafete si retele de utilitati) si a modului de afisare a acestora.

Colaborare si transmitere informatii: Prin aceasta functie, se creeaza un fisier KML care poate fi deschis si vizualizat direct in Google Earth.

Manipulare date proiect: In Google Earth, proiectantii au posibilitatea de a adauga seturi de date precum cladiri, sisteme de transport si alte date.

Vizualizare: Functii pentru vizualizari in perspectiva precum si generare animatii de tip A'walk-throughsA' de-a lungul unor axe prestabilite.

Prezentari: Vizualizarea proiectului Civil 3D poate fi imbunatatita prin adaugarea unor elemente din libraria aplicatiei precum stalpi, case sau automobile.

Extensia Google Earth pentru Civil 3D 2007 este oferita gratuit pentru download. Pentru a folosi aceasta extensie, utilizatorii trebuie sa aiba instalate atat Civil 3D 2007 cat si Google Earth - extensia de la Autodesk este compatibila atat cu versiunea gratuita a lui Google Earth cat si Google Earth Plus si Google Earth Pro. Pentru a descarca aceasta aplicatie, se acceseaza www.autodesk.com/google.

In Romania, de peste 15 ani, produsele software Autodesk sunt disponibile prin firma A&C International, Distribuitorul Autorizat Autodesk.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1020 ori