Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Actualitati Bloombiz - 18 Iunie 2006

Actualitati Bloombiz - 18 Iunie 2006
Google colaboreaza cu operatorul nipon KDDI * Granini in haine noi * Surpriza de proportii pe piata cautarilor multimedia * Air France -KLM la 60 de ani de la primele zboruriGoogle colaboreaza cu operatorul nipon KDDI
Google a anuntat colaborarea cu KDDI, al doilea operator mobil nipon, dupa NTT DoCoMo.

Nokia va furniza companiei japoneze un serviciu de cautare destinat utilizatorilor telefoniei mobile.

KDDI inregistreaza in prezent peste 22 milioane utilizatori, printre serviciile cele mai populare numarandu-se descarcarea de muzica.

Granini in haine noi

Cunoscuta marca de sucuri naturale Granini, va beneficia de o noua campanie publicitara realizata de Media Insight.

Media Insight va oferi brand-ului Granini servicii de monitorizare, cercetare si evaluare media.

Obiectivele avute in vedere de campanie, sunt : notorietatea brandului Granini in randul publicului-tinta si pozitionarea brandului pe piata sucurilor naturale.

Suplimentar campania va beneficia de insertii in presa si panotaj stradal care sa optimizeze eficacitatea campaniei de media.

"Suntem foarte incantati sa deschidem portile unei frumoase relatii de colaborare alaturi de partenerul nostru. Comunicarea pentru contul Granini ne inspira sa descoperim cu acuratete potentialul si valorile unei marci internationale de prestigiu, lider in Europa si care se afla in plina ascensiune si pe piata romaneasca", a declarat Bogdan Prajisteanu, Managing Director Media Insight.

Surpriza de proportii pe piata cautarilor multimedia

Site-urile Google si Yahoo au fost depasite in ceea ce priveste numarul cautarilor multimedia.

Cine a atins aceasta performata? Blinkx.tv, se numeste site-ul cu pricina. Detinut de o companie privata cu sedii in San Francisco si Londra, Blinks.tv proceseaza zilnic peste 3.5 milioane de cautari.

Site-ul a indexat pana in prezent peste 4 milioane de ore de continut audio, video si TV. Porcesul de cautare este foarte simplu, si se bazeaze pe recunoasterea limbajului si al elementelor video.

Cresterea inregistrata de Blinkx.tv in ultimul an, s-a datorat simplificarii modului de utilizare al programelor si conexiunilor mai rapide si mai ieftine. Astfel userii au putut deveni atat producatori cat si distribuitori, creand scurt metraje, video-bloguri si alte materiale.

Air France -KLM la 60 de ani de la primele zboruri

Zilele acestea, Air France -KLM a aniversat 60 de ani de la primele zboruri ale companiei pe rutele Paris - New York si Amsterdam - New York.

Prima cursa Air France a avut ca destinatie New York-ul, pe data de 24 iunie 1946, cu 44 de persoane la bord.

La ora actuala, Air France are 42 de curse saptamanale Paris -New York, iar KLM 21 de zboruri Amsterdam -New York.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 955 ori