Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Acces rapid la informatii despre comertul online pe www.epayment.ro

Acces rapid la informatii despre comertul online pe www.epayment.ro

Gecad ePayment ofera acces rapid la informatii utile despre comertul electronic pe noua versiune a site-ului www.epayment.ro, potrivit datelor furnizate de Gecad ePayment. 'Accesul la informatie corecta si de calitate poate deveni un avantaj competitiv pentru comerciantii online din Romania, motiv pentru care am acordat o atentie sporita site-ului epayment.ro, unde cei interesati vor gasi o colectie de documente si date utile', a declarat Dragos Stanescu, director de marketing si vanzari Gecad ePayment.

Rezultatele obtinute in urma unui studiu de utilizabilitate si functionalitate derulat cu utilizatori reali, a analizei volumului de informatii despre comert electronic disponibile public in acest moment si a stadiului de dezvoltare a magazinelor online au determinat reorganizarea continutului acestui site in forma actuala.

Potrivit Gecad ePayment, romanii stiu foarte putine despre comertul electronic, despre platile prin card si despre conditiile in care se proceseaza tranzactiile pe Internet. De asemenea, magazinele online cresc, se diversifica si au succes dar se confrunta cu deficiente in managementul afacerii. Site-ul www.epayment.ro este mai usor de gasit si pe motoarele de cautare, paginile fiind optimizate din punct de vedere al continutului si functionalitatii conform criteriilor Google. Experienta unui utilizator este imbunatatita de noile functii - optiunea de afisare a paginilor in format de imprimare sau link-urile care afiseaza drumul parcurs prin site, dar si de sistemul de navigare intuitiv pliat pe modul in care fiecare utilizator isi cauta informatia.

Gecad ePayment este integrator de solutii pentru comert electronic, lider pe piata romaneasca de sisteme de plati online. ePayment este o solutie pentru magazine virtuale avand ca scop principal realizarea unui sistem simplu si sigur de plati pe Internet atat pentru comercianti cat si pentru cumparatori. ePayment proceseaza comenzi cu plata prin card bancar, transfer bancar, plata la livrare, microplati si BRD-Mobilis, fiind singura solutie completa pentru e-commerce de pe piata romaneasca. Gecad ePayment este certificata 3DSecure si VeriSign si auditata PCI DSS.

In Romania au fost procesate, anul trecut, in regim 3D Secure, 107.551 tranzactii de plati online cu cardul bancar, in valoare de 9,6 milioane euro, potrivit datelor Romcard. Valoarea medie a unei tranzactii generate de un card emis in moneda locala este de 160 lei, adica echivalentul a 45 de euro, cu 30 de euro mai putin decat valoarea medie a unei tranzactii efectuate de europeni.

Anul 2007 a inceput promitator pentru comertul electronic romanesc, in prima jumatate a lunii ianuarie numarul de tranzactii online depasind valoarea inregistrata pe tot parcursul lunii decembrie 2006 (13.664).

La nivel european, peste 78 la suta din utilizatorii de Internet prefera in tranzactionarea online pentru cumpararea de produse si servicii din mediul virtual, potrivit studiului efectuat de European Interactive Advertising Association (EIAA).

Internautii europeni achizitioneaza online aproximativ 20 de produse pe an in valoare totala de circa 1.500 de euro, media per tranzactie fiind de 75 de euro.

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 984 ori