Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Yahoo continua sa recruteze persoane din conducerea Google

Yahoo continua sa recruteze persoane din conducerea Google


Actualul director de publicitate al Google, Henrique de Castro, va prelua functia de director operational la rivalul Yahoo pana la 22 ianuarie, a anuntat compania americana Yahoo.

Marissa Mayer, anterior vicepresedinte tot la Google, a devenit in iulie director general (CEO) la Yahoo.

Yahoo are sef nou: Marissa Mayer. Cum isi propune sa revigoreze compania

De Castro se va alatura Google pana la 22 ianuarie sau imediat ce isi incheie obligatiile fata de Google, anunta Mediafax.

Noul director operational va raspunde direct in fata Marisei Mayer, cu care a mai lucrat la Google.

De Castro a detinut cel mai recent postul de vicepresedinte la Google Partner Business Solutions, unde a fost responsabil de platforme de publicitate si servicii pentru parteneri, precum cei de pe segmentul de retail.

Pachetul financiar pentru noul director adus de la Google, format in mare parte din actiuni care se acorda in functie de performante, are o valoare de circa 57 milioane de dolari pentru urmatorii patru ani.

De asemenea, de Castro poate castiga anul urmator o prima care se ridica la 90% din salariul de baza, de 600.000 de dolari.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1358 ori