Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Google: Bonus de 1 milion de dolari pentru noii membri ai Consiliului Director

Google: Bonus de 1 milion de dolari pentru noii membri ai Consiliului Director


Noul membru in Consiliul Director al Google, Diane Greene, primeste ca bonus de "intrare" 1 milion de dolari in actiuni pentru aderarea in comitetul de conducere al companiei.

Stocul de actiuni are ca intrare in dreptul un program pe cinci ani, astfel aceasta ar trebui sa ramana in Consiliul Director cel putin 5 ani pentru a intra in posesia banilor, potrivit Business 24.

De asemenea, Diane Greene va primi 75.000 de dolari/ an, plus o subventie anuala a stocurilor de 350.000 de dolari, care este standardul platit de Google pentru nou-angajatii directori.

Pentru a-si merita banii, Greene va trebui sa convoace Consiliul de administratie de patru ori pe an si sa-i invite la discutii doar atunci cand este necesar.

Reuniunile Google au loc la sediul central al companiei, insa conducerea permite si participarea telefonica. De asemenea, se pot realiza tele-conferinte pentru a aborda proiecte speciale din cand in cand.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1489 ori