Google ofera asistenta startup-urilor, prin programul GammaRebels

Marti, 26 Iunie 2012, ora 19:43
1603 citiri
Google ofera asistenta startup-urilor, prin programul GammaRebels

Compania Google a initiat o colaborare cu programul GammaRebels, ce ofera asistenta pentru dezvoltarea startup-urilor. Noua afacere are ca scop sprijinirea lansarii si oferirea suportului pentru noile startup-uri.

In urma parteneriatului cu Google for Entrepreneurs, programul Gamma Rebels va fi deschis tuturor startup-urilor din Polonia si din strainatate. Reprezentantii startup-urilor vor fi gazduiti intr-o noua locatie, special dezvoltata in acest sens in Cracovia, potrivit The Next Web.

Partenerul GAMMA Ventures, Krzysztof Kowalczyk, declara ca implementarea acestui program impreuna cu Google va permite oferirea de asistenta startupurilor de catre un grup de specialisti, care activeaza in sectorul tehnologiei.

Wojtek Burkot, reprezentant al centrului de ingineri Google din Cracovia, a precizat ca aceasta companie a inceput sa activeze pe piata ca un startup si ramane o astfel de organizatie in esenta sa.

In cadrul programului GammaRebels, care dureaza treu luni, GAMMA Ventures investeste pana la 12.000 de euro in schimbul primirii unei cote de participare de 10% in actionariatul startup-urilor participante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Google asistenta startup, #startup program, #Google colaborare GammaRebels, #Google startup , #Investitii