Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil

Marti, 16 Aprilie 2024, ora 04:49
173 citiri
Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil
FOTO GSMArena

Google se pregătește să lanseze noul său smartphone din gama accesibilă, Pixel 8a, care va fi prezentat oficial în cadrul conferinței Google I/O pe 14 mai 2024. Telefonul va fi disponibil în patru variante de culori: Obsidian (negru), Porcelain (alb), Mint (verde) și Bay (albastru), unele dintre aceste nuanțe fiind deja cunoscute de utilizatorii seriei Pixel.

Pixel 8a va păstra designul caracteristic al seriei Pixel, având un spate mat și va include un hardware actualizat, fiind echipat cu procesorul Tensor G3. Dispozitivul va avea 8 GB de memorie RAM și un ecran de 6,1 inci, cu o rată de refresh de 120 Hz și rezoluție FullHD+. Camera principală va fi de 64 MP, completată de o cameră ultra-wide de 13 MP. Bateria dispozitivului va avea o capacitate de 4500 mAh și va suporta încărcare rapidă pe fir de 27W, conform GSMArena.

Google Pixel 8a, primul model disponibil în România

Această lansare marchează o premieră pentru piața din România, fiind primul model Pixel ce va fi disponibil oficial în țara noastră, ceea ce reprezintă un pas important pentru Google în extinderea accesului pe noi piețe.

Noul smartphone își propune să combine accesibilitatea cu performanța, oferind o alternativă viabilă pentru cei care doresc calitatea Pixel la un preț mai redus. Cu toate acestea, detalii suplimentare despre preț și disponibilitate specifică pentru fiecare piață vor fi probabil dezvăluite în cadrul evenimentului de lansare.

Modelul Pixel 8a urmează să se alăture recent lansatei serii Pixel 8, consolidând portofoliul Google de dispozitive mobile inteligente și accesibile.

...citeste mai departe despre "Google Pixel 8a, primul model disponibil în România. În ce culori va fi disponibil" pe Ziare.com

Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Piața de smartphone-uri din Europa în creștere: Samsung, Apple și Xiaomi în top
Conform unui raport realizat de Counterpoint Research, piața de smartphone-uri din Europa a înregistrat o creștere semnificativă în primul trimestru al anului 2024, în linie cu trendul...
Noul Motorola Edge 50 Ultra, disponibil pentru precomandă în România. La ce preț este oferit
Noul Motorola Edge 50 Ultra, disponibil pentru precomandă în România. La ce preț este oferit
Motorola a anunțat lansarea noului său flagship, Motorola Edge 50 Ultra, care este acum disponibil pentru precomandă într-o ofertă specială. Motorola Edge 50 Ultra vine cu specificații...
#Google, #pixel, #smartphone , #Stiri Internet