Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Warren Buffet, "mitraliat" de actionari cu privire la Goldman Sachs

Warren Buffet, "mitraliat" de actionari cu privire la Goldman Sachs

Goldman Sachs va avea parte de cea mai grea judecata sambata, cu ocazia intalnirii anuale a Berkshire Hathaway, a carui lider, Warren Buffet, se asteapta la intrebari grele din partea actionariatului companiei.

Principala atractie a evenimentului Berkshire Hathaway este felul in care vor raspunde miliardarii Warren Buffet si Charlie Munger, alt director al grupului, cu privire la intrebarile privind investitia consistenta in Goldman Sachs, la apogeul crizei financiare, informeaza New York Daily News.

Banca Goldman Sachs face obiectul unei audieri congresionale cu privire la acuzatiile de frauda. Buffet nu va scapa nici el de intrebari, de aceasta data din partea actionarilor companiei sale de investitii, care a investit 5 miliarde de dolari in 2008 in Goldman Sachs.

"Ma astept la mai multe intrebari despre Goldman, si voi oferi raspunsuri extensive si complete", a promis Buffet.

Berkshire Hathaway are 40.000 de actionari care se vor deplasa weekendul acesta in Omaha, pentru faimoasa intalnire anuala.

Munger, care va raspunde si el la intrebarile actionarilor, a calificat unele din activitatile Sachs drept "indezirabile din punct de vedere social" insa nu crede ca banca a facut ceva ilegal.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1554 ori
Citeste mai multe desprewarren buffet goldman sachs