Gigi Becali, executat silit de Fisc. Afla ce datorii are

Joi, 16 Iunie 2011, ora 17:08
1659 citiri
Gigi Becali, executat silit de Fisc. Afla ce datorii are

Omul de afaceri Gigi Becali este executat silit de catre Fisc, care a scos la licitatie, pentru a doua oara in acest an, un teren de 12.000 de metri patrati, amplasat pe soseaua Pipera Tunari, evaluat la 5,6 milioane de euro.

"Terenul a fost scos la vanzare si acum doua luni. Astazi dimineata, la ora 10, licitatia a pornit de la acelasi pret, 5,6 milioane de euro.

Nimeni nu a depus oferte, nimeni nu s-a prezentat la licitatii. Urmeaza sa fie organizata o noua licitatie. In functie de evolutia pietei, vom stabili noul pret cu care terenul va fi scos din nou la licitatie", au declarat pentru Gandul, surse din Directia Generala a Finantelor Ilfov.

Omul de afaceri Gigi Becali sustine ca terenul scos la licitatie de Fisc este un teren pe care el l-a pus drept sechestru asigurator.

"Este o problema veche de doi ani. Este un teren de un hectar si 200 mp pe care eu l-am pus drept sechestru asigurator cand ma judec cu ei. TVA? Niste inventii. Pana in momentul in care judecatorul spune daca da sau nu, vom vedea. Daca judecatorul imi da mie dreptate, pot cere inclusiv daune", a declarat miliardarul roman, pentru publicatia amintita.

Gigi Becali nu este singurul politician a carui avere este cercetata de catre Fisc.

Robert Negoita, deputat PSD, a fost executat silit de catre ANAF, pentru recuperarea datoriei de aproximativ 45 de milioane de euro pe care acesta o are la bugetul de stat.

ANAF va scoate la licitatie 58 de apartamente, parcari de peste 600 de locuri si un teren intravilan, in valoare de 5 milioane de euro, ale omului de afaceri.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#gigi becali, #fisc, #becali executat fisc, #datorie becali, #becali, #fisc , #stiri Gigi Becali