Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ceasurile, cea mai mare avere a lui Becali

Ceasurile, cea mai mare avere a lui Becali

Potrivit declaratiei de avere pe care presedintele PNG, Gigi Becali, a depus-o la Agentia Nationala pentru Integritate (ANI), cel mai bogat om din Romania, conform Topului 300 Capital, detine o colectie de ceasuri care valoreaza 250 de milioane de euro si cateva sute de hectare de teren, al caror proprietar este singur sau impreuna cu o alta ruda.

Impresionant este faptul ca, suma investita in ceasuri este mai mare cu 100 de milioane de euro fata de toate investitiile sale in diferite societati comerciale si fata de imprumuturile acordate. Insa, miliardarul nu are niciun venit din jocurile de noroc.


Dat publicitatii la inceputul acestei luni, "Top 300 Capital" il situa pe Becali in fruntea bogatilor din Romania, cu o avere estimata de 2,5 miliarde de euro.


Terenurile lui Becali, potrivit declaratiei de avere a acestuia, sunt dispuse dupa cum urmeaza:


- comuna Voluntari - 3 parcele (una de 250 de hectare, o a doua de 25 de hectare si o alta de 12 hectare);

- Bucuresti - 3 parcele (una in sectorul 1, de 33 de hectare, doua in sectorul 2, de 6, respectiv 12 hectare);

- cate o parcela in Pitesti (100 de hectare), Balotesti (25 de hectare), Braila (11,500 de hectare) si Otopeni (10 hectare).


Dupa cum a declarat, Becali le-a dobandit fie prin contract de vanzare-cumparare, fie prin "cesiune de drepturi".

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 5458 ori