Becali va fi aparat in justitie de Bogdan Vlad si Pavel Abraham

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 12:20
3319 citiri
Becali va fi aparat in justitie de Bogdan Vlad si Pavel Abraham
Sursa foto: Academiacatavencu.info

Finatatorul Stelei, Gigi Becali, va fi aparat, in procesele legate de intreruperea executarii pedepsei si de contopire a pedepselor, de avocatii Bogdan Vlad si Pavel Abraham, dupa ce a renuntat la serviciile aparatorilor Bogdan Barbuceanu si Mihaela Olaru.

Contractele de "asistenta juridica au fost denuntate numai cu privire la domnul avocat Bogdan Barbuceanu si doamna avocat Mihaela Olaru", se arata intr-un comunicat al reprezentantilor avocatului Bogdan Vlad,.

"Precizam, de asemenea, ca domnul avocat Bogdan Vlad l-a reprezentat pe domnul George Becali in toate procesele sale penale incepand cu anul 2009. In cele doua cauze avand ca obiect 'cerere de intrerupere a executarii pedepsei', respectiv 'cerere de contopire a pedepselor', asistenta juridica va fi asigurata de domnii avocati Pavel Abraham si Bogdan Vlad", se arata in comunicat.

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, s-a declarat nemultumit, miercuri, de amanarea dosarului in care cere contopirea pedepselor si le-a cerut unor apropiati ai sai, mai precis lui Virgil Becali si lui Ionut Lutu, sa ii angajeze avocati care sa stie ce acte ii trebuie la dosar.

Dupa termenul de miercuri al dosarului de la Tribunalul Bucuresti, la care s-a decis judecarea cauzei in 27 iunie, Becali a comentat in directia aparatorilor sai, nemultumit de amanare. "Hai sa ne plimbam cu masina", a spus el, cu referire la drumurile pe ruta inchisoare-instanta si la timpul pierdut pana la pronuntare.

Ulterior, finantatorul Stelei le-a cerut varului Virgil Becali si fostului fotbalist Ionut Lutu, in prezent angajat al sau, sa ii angajeze avocati care sa stie ce acte ii trebuie la dosar.

La termenul de miercuri, Gigi Becali a fost reprezentat in instanta de trei avocati, doi dintre acestia fiind Bogdan Vlad si Bogdan Barbuceanu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#avocati noi Gigi Becali, #aparare proces Becali, #pedeapsa inchisoare Gigi becali , #stiri Gigi Becali