Familia lui Becali, prea bogata pentru a suporta o ancheta sociala

Luni, 17 Iunie 2013, ora 11:22
1312 citiri
Familia lui Becali, prea bogata pentru a suporta o ancheta sociala

Gigi Becali a declarat luni, la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca cererea lui de intrerupere a executarii pedepsei, ca familia sa nu are probleme, are bani sa se intretina, iar el nu doreste sa fie "ipocrit", motivul problemelor familiale invocat in solicitare fiind inexistent.

Gigi Becali a fost adus luni, in jurul orei 10.00, de la Penitenciarul Jilava la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca cererea lui de intrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de inchisoare, pe care acesta a inceput sa o execute la 20 mai, dupa condamnarea in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii.

La inceputul sedintei de judecata, avocatii lui Gigi Becali au depus la instanta mai multe inscrisuri referitoare la situatia firmelor omului de afaceri, precum si la situatia familiala a acestuia.

Procurorul prezent la sedinta a spus ca nu este impotriva documentelor depuse, dar a cerut ca avocatii lui Gigi Becali sa precizeze temeiul in baza caruia este facuta actiunea de intrerupere a executarii pedepsei. Acesta a solicitat ca avocatii sa mentioneze pe care din cazurile prevazute din articolul 455 este fundamentata cererea de intrerupere a executarii pedepsei si sa mentioneze daca sunt mentinute ca motive si problemele familiale ale lui Gigi Becali, caz in care se impune efectuarea unei anchete sociale.

La acest moment, Gigi Becali a luat cuvantul in fata instantei, aratand ca nu doreste sub nicio forma ca familia lui sa fie implicata in vreun fel in judecarea acestei cereri.

Becali a spus ca nu vrea sa fie "ipocrit" si sa-si foloseasca familia ca motiv in cadrul cererii de interupere a executarii pedepsei, astfel ca a cerut sa fie eliminat motivul problemelor familiale dintre temeiurile juridice in baza carora a fost fundamentata actiunea.

Judecatorul a luat act de cererea lui Gigi Becali, a aratat ca nu se mai impune efectuarea unei anchete sociale in acest context, iar la cererea procurorului a suspendat judecarea cauzei pana la ora 12.00, pentru ca reprezentantul Parchetului sa poata studia documentele depuse de avocatii omului de afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#judecare intrerupere executare Becali, #intrerupere pedeapsa Becali, #ancheta sociala familie Becali , #Familia