Ialomitianu sustine ideea unui audit al tuturor investitiilor din Romania

Vineri, 17 Decembrie 2010, ora 15:53
1413 citiri
Ialomitianu sustine ideea unui audit al tuturor investitiilor din Romania

Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a declarat vineri ca sustine ideea unui audit al tuturor invesititiilor din Romania, aratand ca ar dori sa afle cum au fost incepute unele investitii, dar si nivelul corect al arieratelor, care, potrivit democrat-liberalului, nu ar fi inregistrate nicaieri, informeaza NewsIn.

La remarca senatorului liberal Vasile Mustatea, ca "se degradeaza investitiile si se maresc arieratele in economie prin nefinantarea acelor investitii", ministrul Ialomitianu a precizat ca sustine ideea prezentata de liberalul Eugen Nicolaescu la dezbaterile de anul trecut pe legea bugetului de a se realiza un audit al tururor investitiilor din Romania.

"Pentru ca e de discutat cum s-au inceput unele investitii, cand n-aveau finantare, cum s-au continuat. Mi-as dori intr-o zi sa stiu si nivelul arieratelor in mod corect, pentru ca unele nu sunt inregistrate in contabilitate, nici a firmelor, nici a institutiilor publice. Aici e mult de lucru si din partea noastra a Finantelor, si a altor institutii publice", a spus ministrul.

 

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#arierate, #audit, #ialomiteanu, #investitii , #stiri Gheorghe Ialomitianu