Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ialomitianu: Directorii care intocmesc listele de acordare a stimulentelor au o mare responsabilitate

Ialomitianu: Directorii care intocmesc listele de acordare a stimulentelor au o mare responsabilitate

Ministrul Finantelor Publice (MFP), Gheorghe Ialomitianu, i-a avertizat pe directorii care vor intocmi listele cu persoanele care urmeaza sa primeasca stimulente ca au o mare responsabilitate, iar "cei care o sa-si bata joc trebuie sa lucreze in alta parte", potrivit Newsin.

"Eu transmit pe acesta cale tuturor directorilor ca au o mare responsabilitate privind intocmirea listelor. Cei care o sa-si bata joc de intocmirea acestor liste cred ca trebuie sa lucreze in alta parte. Este o mare responsabilitate pentru directorii din teritoriu si pentru ceilalti directori din aparatul central", a spus Ialomitianu.

El a explicat ca directorii fac propuneri pentru toti angajatii, iar listele vin la minister.


Dupa aceasta, comisia constituita la nivelul ministerului va analiza pozitie cu pozitie daca propunerile respecta criteriile de eficienta. Ialomitianu a explicat ca aceste criterii nu s-au aplicat pana acum, iar cele convenite cu sindicatele sunt valabile doar pentru lunile august si septembrie.


"Noi discutam numai de luna august si septembrie. Dupa ce se aproba noua lege vom discuta alte criterii pentru ca limita stimulentelor va fi alta. In octombrie vom discuta alt sistem de indicatori", a spus Ialomitianu.


Sindicalistii au iesit multumiti de la negocierile cu Ministerul Finantelor privind stimulentele salariale si au precizat ca, daca nu vor aparea blocaje in aplicarea protocolului, nu se va mai pune problema altor actiuni de protest. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 913 ori
Citeste mai multe despredirectori ialomitianu stimulente