Boagiu isi prezinta fostul apelativ: Madam Fiscal Space

Joi, 14 Aprilie 2011, ora 16:20
1575 citiri
Boagiu isi prezinta fostul apelativ: Madam Fiscal Space

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a precizat ca fostul ei apelativ era Madam Fiscal Space, dar ca acum apelativul nu mai este de actualitate, intrucat Ministerul Finantelor a creat un "buffer" care permite cheltuirea banilor, anunta Mediafax.

"Intr-o vreme mi se spunea «Madam Fiscal Space», fiind vorba de acel spatiu pe care l-am invocat ca fiind un element de constrangere pentru dezvoltarea infrastructurii.

Acum nu mai este nevoie sa mi se spuna asa, pentru ca exista un buffer (fond de rezerva, tampon, n.r.) de la Ministerul Finantelor, de unde putem cheltui bani", a afirmat joi Boagiu, intr-o conferinta de presa.

Ea a spus ca Ministerul Transporturilor ar avea nevoie sa investeasca 15 miliarde euro pentru a aduce infrastructura de transport la standardul mediu din Europa.

Suma reprezinta triplul bugetului din acest an.

"Nu ma plang si vreau sa multumesc public unor persoane care au inteles nevoia de investitii in infrastructura: reprezentantilor FMI, care uneori sunt criticati pe nedrept, ai Bancii Mondiale, BEI, ai Consiliului Investitorilor Straini si prietenului meu, ministrul Finantelor (Gheorghe Ialomitianu - n.r.), care a luptat langa mine pentru a obtine mai multi bani", a spus Boagiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#boagiu, #madam fiscal space, #minstrul transporturilor , #stiri Gheorghe Ialomitianu