Avem bani suficienti pentru pensii si salarii

Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 12:45
1500 citiri
Avem bani suficienti pentru pensii si salarii

Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a declarat, luni, ca Romania are bani suficienti pentru salarii si pensii, precizand ca "in acest an sunt premisele de a iesi din recesiune" si ca acest lucru se vede dupa incasarile la buget si indicatori, anunta Mediafax.

Ialomitianu a fost intrebat daca mai sunt bani pentru salarii si pensii pentru anul acesta si anul viitor.

"Avem, avem suficienti. Si pentru la anul, pentru ca economia functioneaza. Avem bani, sigur, sigur ca noi ne dorim sa iesim din recesiune si cred ca in anul acesta sunt premisele de a iesi din recesiune", a spus ministrul Finantelor, inainte de sedinta BPN al PDL.

Intrebat dupa ce si-a dat seama ca "sunt premise de a iesi din recesiune", ministrul de Finante a spus ca acest lucru se vede "dupa incasarile la buget si indicatori - exportul".

"Dupa incasarile la buget si indicatori - exportul - si oferim anul acesta mai multi bani pentru investitii ca sa asigure multiplicarea in economie", a adaugat Ialomitianu. 

(foto: Gov.ro)

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#export, #ialomiteanu, #iesire recesiune, #incasarile la buget, #plata salarii si pensii , #stiri Gheorghe Ialomitianu