Copos investeste 70 mil. euro intr-un turn de birouri

Luni, 18 Aprilie 2011, ora 16:22
1560 citiri
Copos investeste 70 mil. euro intr-un turn de birouri

George Copos a anuntat ca in 3-6 luni vor incepe lucrarile de constructie la imobilul de birouri Ana Tower din apropierea hotelului Crowne Plaza din Bucuresti. Investitia se va ridica la circa 70 milioane de euro, conform Mediafax.

"Sper ca foarte curand sa va invit la inceperea lucrarilor. Asta inseamna in 3-6 luni", a declarat Copos.

El a mentionat ca imobilul va avea o suprafata de 33.000 de metri patrati si va presupune o investitie de aproximativ 70 de milioane de euro.

Copos detine un teren de 3.500 de metri patrati langa hotelul Crowne Plaza, controlat tot de omul de afaceri, unde a anuntat inca din anul 2008 ca vrea sa dezvolte un turn de birouri. Din cauza crizei financiare, constructia acestuia a fost amanata, la fel ca si alte proiecte imobiliare pe care omul de afaceri le-a anuntat.

Ziarul Financiar a scris recent ca omul de afaceri s-a asociat pentru constructie imobilului cu dezvoltatorul GTC, care a finalizat in Bucuresti complexul City Gate din Piata Presei Libere, Europe House si America House din Piata Victoriei.

Copos nici nu a infirmat, nici nu a confirmat informatia.

Potrivit datelor publicate de GTC, compania va finaliza pana in 2012 proiectul de birouri Ana, pe care il controleaza in proportie de 50%.

Copos, proprietarul grupului Ana Holding si al echipei de fotbal Rapid Bucuresti, detine mai multe hoteluri din Romania, avand in portofoliu unitatile Hilton si Crowne Plaza din Bucuresti, Europa si Astoria din Eforie Nord si mai multe unitati in Poiana Brasov.

#george copos, #investitii imobiliare, #cladiri de birouri bucuresti, #ana tower, #crowne plaza, #city gate , #stiri George Copos