Copos: Am pierdut 100 - 200 de milioane de euro, din cauza crizei

Miercuri, 22 Aprilie 2009, ora 11:29
2777 citiri
Copos: Am pierdut 100 - 200 de milioane de euro, din cauza crizei

"Poate si eu am pierdut o suta - doua sute de milioane (de euro), dar consider ca romanii nu si-ar fi schimbat mentalitatea fara aceasta criza", a declarat astazi George Copos, patronul Ana Holding.

Ana Holding estimeaza o cifra de afaceri de 100 milioane euro in acest an, in scadere cu 25-30% comparativ cu 2008. "In ianuarie si februarie am mers foarte prost, in martie putin mai bine, dar anticipez o scadere cu aproximativ 25-30% a cifrei de afaceri pe intregul an", a mai declarat Copos.

El a adaugat ca sumele investite de Ana Holding in proiecte blocate in prezent din cauza crizei se ridica la aproximativ 200 milioane euro.

Pentru Ana Imep SA Pitesti, patronul holdingului estimeaza in acest an o cifra de afaceri de 30 milioane euro, in scadere de la nivelul din 2008, de 42 milioane euro.

Copos a precizat ca a facut restructurari semnificative in cadrul companiei Ana Imep, disponibilizand 300 de angajati, din 1.000.

"Am facut restructurari la toate companiile din cadrul holdingului - si la hoteluri, si la Ana Imep -, dar, in general, au plecat oameni care nu erau performanti", a mai spus Copos.

Holdingul controlat de George Copos include companii precum Ana Hotels, Ana Imep, Ana Pan, Ana Trans International si Ana Aslan Health Spa.

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
#afaceri, #cifra, #de, #holding, #hoteluri, #romani , #stiri George Copos