Ana Holding a investit peste cinci milioane de euro intr-o cladire de birouri

Marti, 08 Mai 2007, ora 13:43
1171 citiri

Grupul Ana Holding, detinut de omul de afaceri George Copos, a investit peste cinci milioane de euro in cladirea de birouri Ana Offices, primul proiect major al holdingului finalizat in acest an in sectorul investitiilor imobiliare.

Imobilul Ana Offices este compusa din parter si trei etaje, cu birouri de clasa A, iar suprafata construita ajunge la 5.100 metri patrati. Cladirea de birouri este situata in nordul Capitalei, pe Bulevardul Poligrafiei, in imediata vecinatate a hotelului de cinci stele Crowne Plaza, hotel care este de asemenea proprietate a holdingului Ana.

Dotarile pe care le ofera sunt la nivelul clasei A cu spatii de lucru, spatii adecvate pentru intalniri de afaceri, acces la internet si spatii de parcare. Parterul cladirii este destinat spatiilor administrative pentru deservirea intregii constructii: receptie, spatii de asteptare, acces, lifturi, iar primul etaj este ocupat de birourile societatilor membre Ana Holding care isi desfasoara activitatea in Bucuresti. Celelalte doua niveluri sunt inchiriate firmei Altex, cu care

{

function anonymous()

{

TextUtils.HideSearch();

}

}">Ana Holding are foarte bune relatii de colaborare in diverse proiecte.

"Investitiile imobiliare reprezinta una dintre orientarile strategice ale holdingului Ana. Ea urmareste fructificarea oportunitatilor de dezvoltare oferite de sectorul imobiliar", mentioneaza comunicatul.

Printre obiectivele de investitii importante finalizate de Ana Holding in anii anteriori se afla darea in folosinta a fabricii Ana Pan in anul 2006, precum si a bazei de antrenament Pro Rapid in 1997. "Proiectele holdingului includ de asemenea investitii de amploare in urmatorii ani", se mai spune in comunicat.

Patronul echipei de fotbal Rapid este decis sa mai investeasca alte 50 milioane de euro in contruirea a doua aparthoteluri care vor contine 100 apartamente. Cele doua hoteluri vor fi localizate langa Hilton si Crown Plaza.

Grupul detine si 40.000 mp in zona montana, dar, potrivit omului de afaceri, va mai astepta o perioada pentru noi investitii in regiune, pana va fi finalizata autostrada Bucuresti-Brasov sau pana va fi construit aeroportul Brasov.

Bloombiz

(Sursa: NewsIn)