"Rabla" din SUA mareste productia la GM

Miercuri, 19 August 2009, ora 09:44
1313 citiri
"Rabla" din SUA mareste productia la GM

General Motors majoreaza productia de autoturisme si cheama angajatii la ore suplimentare la uzinele din statele Ohio si Michigan, din SUA, pentru a face fata cresterii cererii, determinata de programul "Rabla" introdus de guvernul american, potrivit Bloomberg.

Masurile fac parte dintr-un program amplu de majorare a productiei de autoturisme la toate fabricile grupului, potrivit unor surse apropiate discutiilor, citate de agentia de presa.

Purtatorul de cuvand al GM Chris Lee a declarat, vineri, ca grupul a adaugat noi schimburi de lucru la doua uzine, din Michigan si Ohio, unde asambleaza modele din clasele sedan si compact.

Vanzarile de autoturisme si camionete usoare ale GM au scazut cu 19% in luna iulie, declin mai putin accentuat decat estimau analistii, informeaza Mediafax.

GM a intrat in faliment la inceputul lunii iunie, procedura fiind finalizata pe 10 iulie prin trecerea activelor si operatiunilor profitabile intr-o noua companie, controlata de guvernul Statelor Unite. Activele neprofitabile au ramas in componenta vechii companii, care a intrat in lichidare.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#sua, # rabla, # gm , #stiri General Motors