Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

In costum, pe bicicleta

In costum, pe bicicleta

Dupa succesul actiunilor derulate in ultimii doi ani sub titlul A"In costum pe bicicletaA", iata ca cinci expatriati vor urca din nou pe biciclete in weekend-ul 7 A- 10 septembrie, pentru a strange aproximativ 50.000 euro, bani necesari unor proiecte caritabile care se desfasoara in Transilvania si Ungaria.Ken MacKenzie, fost pastor al Bisericii Scotiei din Budapesta, actualmente preot presbiterian, Adrian Gray, General Manager pentru Le Meridien in Budapesta, Charles Taylor, Director de Birou pentru Cushman & Wakefield si Alistair McLeish, Presedinte Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants, isi vor uni fortele cu un nou-venit in acest proiect, Richard Pelly, actualul Managing Director al Structured Asset Finance pentru UK Bank, Lloyds TSB si fost Presedinte & CEO al Bancii Budapesta din Ungaria, timp de 6 ani.

Fiecare dintre cei cinci ciclisti va trebui sa faca un efort fizic sustinut si sa colecteze personal 10.000 de euro. In cadrul proiectului, General Motors va oferi si in acest an vehiculele de suport pentru echipa. Proiectul va fi sustinut si de Netshaker Internet Solutions impreuna cu Mmd Corporate Public Affairs & Public Relations Consultants.

Impreuna, energicele A"CostumeA" vor parcurge pe biciclete, in total, 1.700 de kilometri prin Transilvania, oprindu-se sa viziteze centrele care vor fi ajutate prin acest proiect.

Printre beneficiari se numara Centrul Daniel din Cluj care le ofera nu numai un camin baietilor ce au trecut prin sistemul de orfelinat, ci si oportunitatea de a se dezvolta mai departe, ajutandu-i sa-si puna in valoare diverse aptitudini si sa isi gaseasca un loc de munca stabil.

Actiunea ofera, de asemenea, sprijin pentru infiintarea unei clinici de tratament pentru copiii infectati cu virusul HIV, in Timisoara, si intinde o mana de ajutor proiectelor F.C.E. din Marghita (o A"casa de tranzitA", unde copiii abandonati pot sa locuiasca si un centru de business care sa ii ajute sa invete cum sa isi cladeasca o cariera).

A"Suntem incantati sa reluam aceasta cursa pentru al treilea an consecutiv,A" a declarat Ken MacKenzie. A"La fel ca multe altele, organizatiile noastre sustin adesea numeroase proiecte de caritate, insa noi ne-am dorit sa ne implicam personal, colectand efectiv banii si urmarind in mod direct impactul proiectului asupra vietii oamenilor din aceasta regiune.A"

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1015 ori