Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Sanador, prima clinica privata din Romania ce ofera servicii medicale complete

Sanador, prima clinica privata din Romania ce ofera servicii medicale complete

Compania de servicii medicale SANADOR a inaugurat oficial prima clinica privata din Romania care asigura servicii medicale complete, la standarde europene. Pentru construirea si dotarea noii clinici medicale, Sanador a investit peste 6 milioane de Euro.

Situata in centrul capitalei, noua clinica Sanador are o suprafata totala de 2.000 mp si dispune de 40 de cabinete, laboratoare si parcare. Peste 200 de medici profesionisti ofera consultatii in 40 de specialitati medicale.

Serviciile medicale Sanador se adreseaza atat persoanelor fizice cat si angajatilor companiilor nationale si internationale, prin pachetele de abonamente medicale. Pe langa consultatii medicale, la Sanador se efectueaza analize medicale de laborator, explorari imagistice - rezonanta magnetica, tomografie computerizata, mamografie, radiologie, osteodensitometrie, ecografie, servicii stomatologice si de radiologie dentara panoramica si standard, explorari functionale, asistenta medicala de urgenta permanenta.

In regim privat, centrul efectueaza analize si consultatii solicitate la domiciliul pacientilor, deplasarea medicilor si pacientilor fiind asigurata de cele 30 de masini si ambulante, aflate in dotarea Sanador. In acelasi timp, un departament special asigura consultatii pentru copii si recoltarea de analize.

Printre dotarile tehnice se pot enumera urmatoarele: pentru RMN - aparat Philips Intera Enterprise, tomografie computerizata - tomograf Philips CT Brilliance - 6 slices, mamografie - aparat Philips MammoDiagnost Multicare, osteodensitometrie - osteodensitometru General Electric Prodigy, radiologie - aparat Philips- Bucky Diagnost, ecografii - 3D/4D- ecograf Voluson 730 Expert si 2D / ecograf Philips ATL 3500.

Centrul medical Sanador dispune de un sistem complet informatizat al programarilor, fiselor medicale si rezultatelor investigatiilor paraclinice, asigurand astfel arhivarea indelungata si confidentialitate totala prin sistemul de carduri magnetice, precum si posibilitatea de trimitere a rapoartelor medicale prin posta electronica.

In prezent orasul Bucuresti ocupa 70% din piata serviciile medicale private oferite de centrele Sanador, insa, in urmatorii 3-5 ani se urmareste extinderea acestora, prin construirea de noi clinici si laboratoare in cateva orase importante din tara, in care exista deja numeroase unitati medicale, care isi desfasoara activitatea in regim de parteneriat cu Sanador.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 8050 ori