Cele mai influente femei de business din lume vin la Forumul "Leader SHE"

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 12:08
2500 citiri
Cele mai influente femei de business din lume vin la Forumul "Leader SHE"

Pentru prima data in istoria sa capitalista, Romania raspunde tendintelor de transformare a lumii contemporane si initiaza un forum dedicat leadershipului feminin global, la Viena.

Prin intermediul Forum Invest, Romania este in acest an, pe 7 si 8 aprilie, initiatoarea la Viena a Forumului “LEADER SHE” – o serie de dezbateri complexe legate de noul context economic global, din perspectiva celor mai influenti lideri – femei ai momentului.    

La Forumul LEADER SHE de la Viena vor participa Isabel Aguilera, director in cadrul INDRA Sistemas Spania (fost CEO al General Electric si Google Spania si Portugalia) si unul dintre cei mai influenti 50 de executivi din lume (revista Fortune), Nahed Taher, fondator si CEO al Gulf One Investment Bank, prima femeie presedinte al unei banci din zona Golfului.

Au raspuns invitatiei si Selma Aliye Kavaf, Ministrul pentru Femei si Familie din Turcia (una dintre singurele doua femei din cabinetul turc), Barbara Prammer, Presedintele Parlamentului Austriac, Gabriele Heinisch-Hosek, Ministrul Austriac pentru Femei si Serviciu Public,  Ren

ate Brauner, Vice Primarul Vienei, Elisabeth Rehn, prima femeie Ministru al Apararii in Finlanda si candidat prezidential in anul 2000, Tsetska Tsacheva, prima femeie presedinte al Parlamentului Bulgar, Ana Maria Mihaescu, sefa misiunii International Finance Corporation in Romania.

"Faptul ca am reusit sa coagulam atatia factori de decizie si parteneri europeni intr-un proiect romanesc demonstreaza ca am intuit bine o tendinta globala. Lumea se schimba iar un aspect important de luat in considerare este ca femeile sunt o piata valorica majoritara, nu o nisa. Atat la nivel personal - in familie, cat si profesional, in peste 60% din cazuri, femeile sunt cele care decid”, spune Liliana Munteanu, Vicepresedinte Forum Invest. 

Forumul LEADER SHE va avea ceremonia oficiala de deschidere pe data de 18 martie, in  cadrul unui Dineu de Gala la Bucuresti. Cele mai puternice personalitati feminine din business, politica si viata sociala din Romania, invitate la Dineu, vor participa la ceremonia de anuntare a nominalizarilor pentru Premiile europene LEADER SHE. 

Forum Invest va acorda premiile LEADER SHE in cadrul evenimentului de la Viena, acelor personalitati feminine din Sud-Estul Europei care, prin activitatea lor, au generat transformari semnificative in domeniile lor de activitate.
                                                                                                           
Forum Invest isi propune, prin intermediul acestui eveniment de  anvergura europeana, ca prin intreaga sa activitate, sa ridice standardul de reprezentare a Romaniei in lume si sa racordeze comunitatea locala de afaceri si politica la tendintele de modernitate ale lumii contemporane.  

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#business, #femei, #forum, #invest, #leadership , #stiri General Electric