Amendă record încasată de Meta, compania mamă a Facebook. Cum a încălcat reglementările Uniunii Europene

22 Mai 2023 - Amendă record încasată de Meta, compania mamă a Facebook. Cum a încălcat reglementările Uniunii Europene

Comisia pentru protecţia datelor din Irlanda (DPC) a impus Meta o amendă record, de 1,2 miliarde de euro (1,29 miliarde de dolari), pentru că a încălcat reglementările Uniunii Europene privind

GDPR

Protecția datelor auto nu este neapărat în interesul şoferilor. "Secretizarea informațiilor despre istoricul mașinii duce la o situație paradoxală" ANALIZĂ

30 Ianuarie 2023 - Protecția datelor auto nu este neapărat în interesul şoferilor. "Secretizarea informațiilor despre istoricul mașinii duce la o situație paradoxală" ANALIZĂ

Protejarea datelor cu caracter personal este o necesitate dacă vorbim despre siguranță la nivel individual și despre respectarea intimității fiecăruia dintre noi.

Sigla Lidl folosită abuziv pentru colectarea datelor cu caracter personal. Avertismentul experților în securitate cibernetică

08 Martie 2022 - Sigla Lidl folosită abuziv pentru colectarea datelor cu caracter personal. Avertismentul experților în securitate cibernetică

Infractorii cibernetici au utilizat în mod abuziv identitatea vizuală a Lidl România pentru a colecta date de la utilizatori sub pretextul posibilităţii de a câştiga un premiu în valoare de 2

Securitatea datelor pentru conformarea la GDPR. Proceduri și politici de securitate IT

23 Februarie 2022 - Securitatea datelor pentru conformarea la GDPR. Proceduri și politici de securitate IT

Un capitol important în procesul de conformare la GDPR îl reprezintă măsurile tehnice care trebuie aplicate atât în vederea securității datelor cât și pentru conformarea diferitelor forme

De ce a fost anulata amenda de 80.000 de euro primita de ING dupa dublarea platilor facute cu cardul

12 Februarie 2021 - De ce a fost anulata amenda de 80.000 de euro primita de ING dupa dublarea platilor facute cu cardul

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) a amendat in noiembrie 2019 ING Bank cu 80.000 de euro pentru incalcarea regulamentului GDPR. ING a contestat amenda in

Cum poti prelua controlul asupra datelor tale personale cu ajutorul noilor reguli UE

25 Mai 2018 - Cum poti prelua controlul asupra datelor tale personale cu ajutorul noilor reguli UE

Noul Regulament general privind protectia datelor (GDPR - General Data Protection Regulation) permite europenilor un control mai mare asupra modului in care datele lor personale sunt colectate si

GDPR a intrat in vigoare. Iata tot ce trebuie sa stii despre noul regulament

24 Mai 2018 - GDPR a intrat in vigoare. Iata tot ce trebuie sa stii despre noul regulament

Regulamentul European 2016/679 privind Protectia Datelor cu Caracter Personal (GDPR) devine aplicabil si in Romania incepand din 25 mai 2018.

Top 3 știri din presa centrală

Prețul pâinii a explodat în România. Cât a ajuns să coste o franzelă
Preturile alimentelor continua sa creasca in Romania. Pretul painii in Romania a fost cu 25,2% mai mare in luna august 2022 decat in luna...

Îngroziți de facturi, românii vor panouri fotovoltaice la bloc: "Să fie montate deasupra geamurilor și pe plafonul balconului"
Facturile mari la energia alectrica reprezinta unul dintre subiectele fierbinti ale acestei perioade, dupa ce sute de romani s-au trezit ca au de...

Cum a ajuns un kilogram de zahăr să coste 6 lei. Ce produse s-au mai scumpit enorm. ”Specula apare când crește cererea”
Reprezentantii Asociatiei Pro Consumatori au transmis ca pretul zaharului s-a dublat in ultima luna. Motivul, sustin acestia, este cererea...
Top:   7 zile 30 zile
  1. Creștere economică mai accelerată în 2024 și 2025 – TradeVille
  2. O țară vestică cu 1 milion de români lovită de recesiune: Va urma un val de concedieri, iar salariile vor scădea brusc
  3. Ce este bankroll managementul și de ce este important
  4. „Incertitudinea fiscală ridicată va avea impact negativ asupra încrederii în economie”. Cum arată Indicatorul de Încredere Macroeconomică din ianuarie
  5. Ce schimbări aduce IMM Plus în 2024. Schema de ajutorare pentru firme mici și mijlocii are un buget de 12,5 miliarde de lei
  6. Primul inel inteligent produs de Samsung, prezentat luni la târgul de la Barcelona. Dispozitivul folosește inteligența artificială
  7. România nu mai poate continua să rămână în coada Europei la competențe digitale. Care sunt mizele costisitoare ale digitalizării în 2024
  8. Sfaturi pentru alegerea unor jante potrivite
  9. România, ultimul loc în Uniunea Europeană în privința companiilor care apelează la vânzările online
  10. Investiție de 50 milioane de euro cu finanţare prin PNRR la rafinăria Petrobrazi. OMV Petron anunță semnarea contractelor